Agu Commuter collectie

BESCHRIJVING

Onze winter commuter collectie biedt de ultieme jas voor snelle commuters, die iedere dag op de fiets stappen. Weer of geen weer. Daarom verwachten zij de hoogste kwaliteit van hun uitrusting. De microfleece voering in de body isoleert en ademt, terwijl de zachte brushed back jersey in de mouwen optimale bewegingsvrijheid en comfort biedt. Alle YKK ritsen in de jas zijn uitgevoerd met regengootjes en windflappen om de kou effectief buiten te houden. Nauwsluitende elastische manchetten beschermen de armen en met de makkelijk verstelbare capuchon houdt je ook je hoofd droog. Aan de achterzijde van de jas kan je de capuchon verbergen en zit een extra ventilatie paneel. Deze 2-laags regenjas is ademend, wind- en waterproof dankzij het speciaal door AGU geproduceerde Poray 10.000 membraan. Aan de zak zit een bevestiging die aan het zadel van een fiets past. Bij deze jas zit de opbergzak in de achterzak verwerkt. Dankzij de modieuze pasvorm en een hoog ademend vermogen is deze stijlvolle jas ook naast de fiets zeer op zijn plaats in elke omgeving. De hele jas is voorzien van de zeer goed zichtbare neon gele kleur, zodat je extra goed zichtbaar bent in het schemer donker en een reflectieve mist print.

VERBETERDE ZICHTBAARHEID DOOR REFLECTIEVE MIST-PRINT EN HI-VIS NEON GELE KLEUR

Zichtbaarheid in het verkeer is van levensbelang. In het donker zorgt de combinatie van een reflecterende mist print en neon gele kleur op deze winterjas voor extra zichtbaarheid in het verkeer. De mist print reflecteert omgevingslicht dat de jas raakt, zoals het licht van de koplampen van een auto en straatverlichting. Perfect tijdens nachtelijke ritten of ‘s winters woon- werk verkeer. In het schemerdonker zorgt de Hi-vis neon gele kleur van deze regenjas voor extra zichtbaarheid, maar ook tijdens een regenbui en bewolkte dagen ben je beter zichtbaar. De neon gele kleur absorbeert en reflecteert namelijk niet alleen zichtbaar licht, zoals een normale kleur dat doet, maar absorbeert ook energie uit het ultraviolet en infrarode spectrum. Na het absorberen van deze energie wordt deze als licht uitgestraald, waardoor het lijkt alsof de jas licht geeft. Met als resultaat dat je de neon gele kleur twee tot drie keer zo fel ziet als andere kleuren en daardoor veel beter zichtbaar bent in het verkeer.

WIND EN WATERDICHT DANKZIJ PORAY 10.000 MEMBRAAN

Poray bevat microscopisch kleine poriën waar transpiratiedamp en condens door naar buiten kunnen. Regen kan niet naar binnen, omdat waterdruppels een veel grotere structuur hebben. Hoe hoger de Poray indicatie, hoe beter de bescherming en het ademend vermogen van de jas. Met Poray 10.000 biedt dit jack een goede bescherming binnen onze commuter collectie.

MILIEU BEWUST

Deze winterjas is gemaakt van een premium kwaliteit gerecycled polyester, afkomstig van PET-flessen, en valt hierdoor in het Greensphere assortiment van AGU. Dit is een collectie van producten die speciaal voor de bewuste klant gemaakt is, die het belangrijk vindt om keuzes te maken die bijdragen aan een betere wereld. Uiteindelijk streeft AGU er naar om alle producten duurzaam te ontwikkelen. Gemaakt van de juiste materialen, in de juiste fabrieken en onder de juiste omstandigheden. AGU streeft naar een minimale belasting van de wereld om ons heen.


Blijf op de hoogte